Освежаване на стени със скандинавски / полярен мъх. – 3Dea Design Studio
КОНТАКТ ☎️ 0889 427 840 📬 SALES@3DEA.BG

Освежаване на стени със скандинавски / полярен мъх.

Използвайте слайдъра, за да видите ефекта ПРЕДИ/СЛЕД

“Скандинавският мъх губи свежестта си след 5 години”

 

След около 5 години Скандинавският мъх губи от първоначалната си свежест и цвета си и вече не е толкова атрактивен. Това се случва, защото естествената атмосфера в помещението му повлиява.

Слънчевата светлина и по-точно UV лъчите, карат цвета му да избледнява, защото в него няма UV пълнители и химикали, който да го предпазват. Както всеки един натурален материал той избледнява.

Финната прах, която има във всяко помещение - независимо жилище, офис, ресторант или SPA, се натрупва. Тя също влияе на усещането за свежест. Във времето се наблюдава и падане на отделни стръкове мъх и на места се образуват отвори.

 

 

“Освежаване на Скандинавски мъх”

Освежаване на зелени стени с мъх с течност от производителя на мъха във Финландия. Формулата на тази течност се използва от производителя за балсамирането и запазването на мъха още при производството му.

Ето защо предлагаме услугата Освежаване на зелени стени със Скандинавски / Полярен мъх .Така години след като сте поставили махът, той да бъде освежен и да удължите живота му. Ако сте имали зелена стена от мъх за 5 години ще можете да му се радвате поне още толкова.

 

“След 5 години Скандинавският мъх е отново свеж”

След освежаването на мъха гарантираме за 12 месеца цвета на зелена стена.

За да се уверим сами и да предложим на клиентите си качествена услуга, изпробваме всички наши продукти и услуги предварително. Ето защо освежихме стената в студиото си. Тя е монтирана през Декември 2014г. и я освежихме през Август 2021. Над пет години създаваше приятна атмосфера и усещане за релакс в офиса, но беше дошло времето, да я освежим.

Представяме Ви резултата без филтри и Photoshop.

Резултатът учуди дори нас, защото отново цвета и свежестта й се възвърнаха. Ако снимките в днешно време не са добро доказателство заповядайте в офисът ни в София на Бул. Никола Петков 81 - контакти

Направете запитване за освежаване на Скандинавски Мъх.

 

Color_beforeColor_after

 

Информация за услугата:

Предлагаме Ви освежаване на зелени стени от Скандинавски мъх.

> При стени над 3 кв.м безплатен транспорт за София

> Гаранция след освежаването 12 месеца.

Можем да предложим и абонаментно поддържане на мъха при клиенти, където има голяма амортизация - Спа центрове, фитнеси, ресторанти и хотели.

Важно е да се знае:

  •  процесът отнема 1-3 часа за по-малки стени
  • има мръсен и мокър процес - околните мебели, стени, облицовки, трябва да бъдат покрити и свободни
  • на края на процеса - оставяме контролно място, в което се вижда разликата преди/след


Направете запитване за освежаване на Скандинавски Мъх.

Go to top