Партньори – 3Dea Design Studio
КОНТАКТ ☎️ 0889 427 840 📬 SALES@3DEA.BG

Партньори

J POINT

Експерти в производството на приложения за външна и вътрешна реклама! Предлагат пълен набор от услуги, които затварят цикъла от подаване на файл за печат, до изработка и монтаж на готовия продукт. Специалисти с богат полиграфически опит и креативно мислене. Печатна къща J Point е звено от J Point Group и работи съобразно стандартите за качество по ISO 9001:2008.

Контакти:

Web: www.j-point.net

E-mail: office@j-point.net

Телефон:02/952 10 06

Адрес: София 1510, ул. Иван Маринов Йончев 14; София 1574, бул. Шипченски проход 63

 

NILO

NILO – мебели за вашия дом, офис и търговски обекти – проектирани и произведени в България. Екип от професионалисти, който предлага иновативни и съвременни решения в областта на интериорния дизайн. Надежден и коректен партньор, подготвен с компетентни отговори на Вашите въпроси.

От 28.12.2016 година NILO/НИЛО е регистрирана търговска марка. НИЛО ЕООД разполага със собствена прозводствена база. 

Контакти:

Web: www.nilo.bg

E-mail: office@nilo.bg

Телефон: 0887 409 642

Адрес: с.Войводиново, ул.“Бузлуджа“ №7, Община Марица, област Пловдив

Design WeekEnd

Design WeekEndЕдно от малкото дизайн-ориентирани събития в България Design WeekEnd, организирано от дизайнера Емил Тотев и неговия екип. Група от талантливи и амбициозни младежи, ученици и студенти, които от няколко години, под името Design WeekEnd, развиват два основни формата на събития - състезание Design WeekEnd и конференция Design Conf.

Събитията и дейността им са насочени към заинтересовани млади дизайнери от 10-12 клас и студенти от цялата страна. Не се ограничават в рамкие на конкретно пространство, а реализират събитията си на разнообразни места.

Контакти:

Web: designweekend.co

E-mail: info@designweekend.co

Go to top