3Dea Design Studio - Интериорен дизайн
КОНТАКТ ☎️ 0889 427 840 📬 SALES@3DEA.BG

Интериорен дизайн

дизан-шкаф

Ние в 3DEA създаваме цялостен интериорен дизайн за жилища, офиси, заведения, хотели, SPA, изложбени щандове. Имаме инженерно мислене, познаваме в детайли целия процес. От първите естетически щрихи, през точните чертежи, до килимчето пред входната врата - знаем как да подходим към 100% реализиране на избраната визия за Вашия вътрешен дизайн.

sketch

Вярваме, че с добре обмислена идея може да се придаде основна естетическа функция на самото пространство, а обзавеждането балансирано да обезпечи необходимата функционалност, без това да означава пренасищане на интериорното оформление с вещи, а и дори да имате много вещи, ще направим така, че да изглеждат подредени. Ние можем да вмъкнем и късче от природата с нашите стени и пана от интериорен мъх.

Какви са етапите на създаване на проект за интериорен дизайн?

био-камина-скица

Изготвянето на един интериорен проект преминава през няколко стъпки. В 3DEA знаем колко важни са всички малки детайли за вътрешното оформление на всеки дом или офис. Затова ние отделяме внимание на всеки етап в създаването на интериорния проект.

Етап първи: Първа среща

на-обекта

Заповядайте в нашето студио или на място при Вашия обект. Ще се запознаем с изискванията и очакванията, които имате за интериорния проект и ще изготвим ценова оферта спрямо площите за проектиране.

 

Етап втори: Нашата идея

план

Изготвя се "заснемане" на помещенията със съществуващи инсталации. На тази база стартираме с идейната част за вътрешния дизайн. Тя включва:

 • планово и функционално разпределение на помещенията;
 • обсъждане на идеята за цялостната визия на пространството - вътрешно оформление, мебели, осветление, декорация и намиране на най-доброто интериорно решение;
 • заедно взимаме решение за най-подходящ вариант спрямо Вашите изисквания, потребности и очаквания за цялостното обзавеждане

Етап трети : Одобрена идейна част

мостри-материали-цветове

Тук започваме да работим детайлно, като навлизаме във всяка една подробност от интериорния проект. Обсъждат се :

 • специфични детайли при мебелите
 • мостри
 • цветове
 • декорации за стени
 • текстил
 • осветление
 • уреди, механизми и др.
 • избор на санитария, плочки, подови настилки и др.

Изготвя се техническа документация: чертежи - разгъвки, работен триизмерен проект на основните зони, ВиК и електрически инсталации. По желание се изготвя и реалистична 3D визуализация на целия интериор.

Финален етап

Осъществяване на контакти с наши партньори и доставчици с цел постигане на най-добри условия на ценова оферта за реализация на обзавеждането.

Авторски надзор

надзор

По желание на клиента  3DEA Design Studio може да се погрижи за проследяването на цялостната реализация на идеята, комуникация с работните екипи и съблюдаване за точността на същинското изпълнение на проекта.

 

Go to top