За Нас | 3Dea Design Studio София - Интериорен дизайн и мебели
КОНТАКТ ☎️ 0889 427 840 📬 SALES@3DEA.BG

За Нас

plan_drawing

Нашата компания гледа към интериорния дизайн  през призмата на природата. Работим с най-висококачествени и естествени материали. Често в  проектите ни ще откриете форми заимствани от заобикалящия ни свят, внедряване и съчетаване на естествени материали. За нашите дизайнери е важен не само крайният резултат, а и пътят за достигане до него. 

Material-selection

3DEA е студио, което се занимава с интериорен и продуктов дизайн. Ние сме млад екип. Обединява ни желанието за създаване на качествени идейни продукти, изпълнени с широта на мисълта, професионализъм и точен нюх към желанията на клиента - от скицата до реализацията, от идеята до последния детайл. Ежедневната ни работа като отбор и страстта на всеки един към професията ни вглъбяват, когато работата изисква специфични знания и ни обединяват, когато има планина на пътя ни, която трябва да бъде преместена.

Иван Боров – интериорен дизайнер, проектант, основател на студиото

Той е талантлив, упорит и всеотдаен, а просторните му интереси вече са му позволили да практикува както в България, така и в чужбина.

Иван започва със стипендия в IED Milano. Завършва интериорен дизайн и специализира сценография на събития. След това работи за гигантите Molteni & Co и иноваторите Rimadesio. В работата му можете да разпознаете стила на италианската школа, усещане за детайл и перфекционизъм в изпълнението на идеите.

В България работи от седем години, като през това време доказва колко широк е обхватът му от знания и простора на творческата му мисъл. Иван мисли красиво и функционално, като двете неща са в неразривна връзка в проектите му. Създава 3Dea Design Studio през 2014г.

За себе си казва: „В Италия научих много от виртуозите на молива и туша, от занаятчиите, от предприемачите в дизайна. Всичко това ми показа колко широко е полето на твореца в тази област, колко изкуство може да има в избора на дори една линия и колко важно е да обичаш това което правиш – съставката, която вдъхва истински живот на нещата. В екипа на 3DEA всеки е невероятен професионалист, но заедно сме отбор, способен да преодолее всяко препятствие.”

 

Партньори и сертификати

Диплома от италиански университет Istituto Europeo di Design в Милано - Интериорен дизайн

IED Milano

 


Подкрепяме българския дизайн! Намерете най-актуалната и качествена информация в списание Мебелен Дизайн - от издателство Бисмар. 

Go to top