3Dea Design Studio – 3Dea Design Shop

Блог: 3Dea Design Studio

Нови изненади от 3Dea Design Studio на изложение „ДИБЛА – ИДЕИ И ПРОДУКТИ ЗА ИНТЕРИОРА”

Нови изненади от 3Dea Design Studio на изложение „ДИБЛА – ИДЕИ И ПРОДУКТИ ЗА ИНТЕРИОРА”

От 21-ви до 25-ти февруари 2018 в Пловдив ще се проведе изложението „Дибла – Идеи и продукти за интериора”, част от международната специализирана изложба „Хорека" на Международен панаир Пловдив. Изложението събира на едно място водещи фирми в областта на интериорния дизайн и дава възможност на посетителите за запознаване с актуалните тенденции в бранша, проучване на оферти и създаване на делови контакти.


3Dea Design Studio ще вземе участие с представянето на идеи за интериора, като оставаме верни на вдъхновението, което черпим от природата. Ще видите много естествени материали в интересни и неочаквани съчетания. Ще можете да разговаряте с екипа ни, да получите изчерпателна информация за начина ни на работа, визията ни за създаване на красив и функционален интериор, за етапите в създаването на проектите ни и възможности за съвместна работа със студиото. 
В рамките на изложението 3Dea Design Studio ще направи представяне на свои авторски осветителни тела и декоративни елементи за интериора, част от проектите ни за 2018 година.
Можете да ни откриете в палата номер VIII, щанд 14/15

Паралелно с "Дибла - Идеи и продукти за интериора" се провеждат:
АГРА – Международна селскостопанска изложба
ВИНАРИЯ – Международна изложба за винарство и лозарство
ФУДТЕХ – Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии
ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ – Изложба на висококачествени италиански храни и вина
През 2017 г. на мегафорума взеха участие общо 700 компании от 29 държави.

Ще се радваме да се срещнем там!

 

0 Comments

Приказка за Коледа

Приказка за Коледа
"... а в сърцевината се таеше стрък истински полярен мъх! "
 "Приказка за Коледа" написана от природата. 
Тази година 3Dea Design Studio създаде серия ръчно изработени украшения, с които всеки, неминуемо, се забърква в разпространението на коледното вълшебство.
Всяко от украшенията съдържа в себе си естествен полярен мъх от далечна Финландия. 
Няма значение къде ще ги поставите, всяко място става по-красиво и уютно, когато те са там. У дома, в офиса, за семейството или за приятелите - ръчно изработените коледни подаръци от 3Dea Design Studio са уникални по рода си и всеки, който се докосне до тях ще усети това. 

Ако искате близките Ви хора да се почувстват специални, значи сте открили подаръка, който едновременно носи красотата на природата и вълшебството на личния жест. 
Такъв подарък Винаги е от значение!
0 Comments
Go to top