3Dea Design Studio
КОНТАКТ ☎️ 0889 427 840 📬 SALES@3DEA.BG

Блог: 3Dea Design Studio

3Dea Design Studio взима участие в предизвикателството Red Bull Soapbox – София 2018

3Dea Design Studio взима участие в  предизвикателството Red Bull Soapbox – София 2018
„ Да би мирно седяло, не би чудо видяло!” , или създаването на градско приключение.
На 30-ти септември по стръмнините на бул. "Черни връх" в София ще се появят необичайни безмоторни чудатости. Небезизвестното състезание Red Bull Soapbox превръща булеварда в писта за самоделни колички с причудлив вид и идея. Отборите и техните болиди ще се борят не само да достигнат здрави до финала ( и колите, и пилотите ;) ), но и да бъдат сред най-бързите завършили трасето. Всеки от участниците ще бъде оценяван и за  креативност на идеята, атрактивно представяне, концепция на колата и реализация.
3Dea Design Studio сформира свой щур отбор, с който се набърква в надпреварата - истински сработеният екип не си поставя граници на изява.
Темата бе избрана със зашеметяваща бързина, а ни водеше основно едно – да създадем кола с послание.
Замърсяването на световния океан с пластмаса е проблем достигнал титанични размери. Светлинка в тунела е все по-честото навлизане на темата в полето на обществена дискусия. Ние от 3Dea Design Studio вярваме, че решението на проблема не е само едно, а в основата на всяка от възможностите стои нашата лична отговорност, собствените ни стъпки за намаляването на генерирания отпадък и мотивирането на други хора да сторят същото.
И така...
С наближаването на състезанието заложената концепция започна да израства пред очите ни. За конструкцията на нашия болид използваме алуминий, който подлежи на рециклиране, а декоративната част изграждаме изцяло от отпадъчни материали – щом защитаваме идеята, нека това е във всеки аспект от създаването на сапунерката.
Екипът ни, пък, се превъплъщава в разгневени морски герои, които се надигат от дълбините, за да разбудят стихиите на океана.
Тук само загатваме какво ще предложим на публиката!
На 31-ти септември в 12ч. на бул. Черни връх ( отсечката между Джеймс Баучер и хотел Хемус) ще проверим дали човечеството може да устои на разгневената природа и дали не е време да се вслушаме в „тътена на проблема”.
Гответе се, Океанът отвръща на удара!
0 Comments

Нови изненади от 3Dea Design Studio на изложение „ДИБЛА – ИДЕИ И ПРОДУКТИ ЗА ИНТЕРИОРА”

Нови изненади от 3Dea Design Studio на изложение „ДИБЛА – ИДЕИ И ПРОДУКТИ ЗА ИНТЕРИОРА”

От 21-ви до 25-ти февруари 2018 в Пловдив ще се проведе изложението „Дибла – Идеи и продукти за интериора”, част от международната специализирана изложба „Хорека" на Международен панаир Пловдив. Изложението събира на едно място водещи фирми в областта на интериорния дизайн и дава възможност на посетителите за запознаване с актуалните тенденции в бранша, проучване на оферти и създаване на делови контакти.


3Dea Design Studio ще вземе участие с представянето на идеи за интериора, като оставаме верни на вдъхновението, което черпим от природата. Ще видите много естествени материали в интересни и неочаквани съчетания. Ще можете да разговаряте с екипа ни, да получите изчерпателна информация за начина ни на работа, визията ни за създаване на красив и функционален интериор, за етапите в създаването на проектите ни и възможности за съвместна работа със студиото. 
В рамките на изложението 3Dea Design Studio ще направи представяне на свои авторски осветителни тела и декоративни елементи за интериора, част от проектите ни за 2018 година.
Можете да ни откриете в палата номер VIII, щанд 14/15

Паралелно с "Дибла - Идеи и продукти за интериора" се провеждат:
АГРА – Международна селскостопанска изложба
ВИНАРИЯ – Международна изложба за винарство и лозарство
ФУДТЕХ – Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии
ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ – Изложба на висококачествени италиански храни и вина
През 2017 г. на мегафорума взеха участие общо 700 компании от 29 държави.

Ще се радваме да се срещнем там!

 

0 Comments
Go to top