За Нас | 3Dea Design Studio София - Интериорен дизайн и мебели – 3Dea Design Shop
Посетите ни от 21 до 25 февруари в Пловдив на изложение „Дибла – Идеи и продукти за интериора” - Палата 8 щанд 14/15

За Нас

plan_drawing

Нашата компания гледа към интериорния дизайн  през призмата на природата. Работим с най-висококачествени и естествени материали. Често в  проектите ни ще откриете форми заимствани от заобикалящия ни свят, внедряване и съчетаване на естествени материали. За нашите дизайнери е важен не само крайният резултат, а и пътят за достигане до него. 

Material-selection

3DEA е студио, което се занимава с интериорен и продуктов дизайн, проектиране и производство на мебели. Ние сме млад екип от инженери и дизайнери. Обединява ни желанието за създаване на качествени идейни продукти, изпълнени с широта на мисълта, професионализъм и точен нюх към желанията на клиента - от скицата до реализацията, от идеята до последния детайл. Ежедневната ни работа като отбор и страстта на всеки един към професията ни вглъбяват, когато работата изисква специфични знания и ни обединяват, когато има планина на пътя ни, която трябва да бъде преместена.

Иван Боров – интериорен дизайнер, проектант, основател на студиото

Той е талантлив, упорит и всеотдаен, а просторните му интереси вече са му позволили да практикува както в България, така и в чужбина.

Иван започва със стипендия в IED Milano. Завършва интериорен дизайн и специализира сценография на събития. След това работи за гигантите Molteni & Co и иноваторите Rimadesio. В работата му можете да разпознаете стила на италианската школа, усещане за детайл и перфекционизъм в изпълнението на идеите.

В България работи от шест години, като през това време доказва колко широк е обхватът му от знания и простора на творческата му мисъл. Иван мисли красиво и функционално, като двете неща са в неразривна връзка в проектите му. Създава 3Dea Design Studio през 2014г.

За себе си казва: „В Италия научих много от виртуозите на молива и туша, от занаятчиите, от предприемачите в дизайна. Всичко това ми показа колко широко е полето на твореца в тази област, колко изкуство може да има в избора на дори една линия и колко важно е да обичаш това което правиш – съставката, която вдъхва истински живот на нещата. В екипа на 3DEA всеки е невероятен професионалист, но заедно сме отбор, способен да преодолее всяко препятствие.”

 Мария Андреева – инженер, проектант, дизайнер

Един от хората чийто професионален поглед позволява на 3ДЕА да пораства по малко всеки ден. В биографията си има множество успешни интериорни и дизайн проекти, създавала е интериори с мебели от и за водещи италиански компании, а сега категорично отстоява вижданията си и в нашия екип.

Участва с дипломатичност и упорство в обсъждането на идеите, но когато твори работата ѝ е олицетворение на хармония, топлина и уют. Мария има деликатен и фин авторски почерк, усещане за стил и мярка, което прави всичко създадено от нея радост за окото, а и повод за гордост.

За себе си казва: “ Вдъхновява ме непрестанното търсене на хармония и уют в дома. Усещането за обич и красота чрез играта на цветове и естествени материи е като магически пъзел, който се променя с всеки нов проект. За мен 3DEA е творчески екип от професионалисти, който умее да изгражда доверие. Заедно търсим правилни функционални решения, в които се откроява авторската ни идентичност.”

Партньори и сертификати

Диплома от италиански университет Istituto Europeo di Design в Милано - Интериорен дизайн

IED Milano

Горд член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост.


Подкрепяме българския дизайн! Намерете най-актуалната и качествена информация в списание Мебелен Дизайн - от издателство Бисмар. 

Go to top