За Нас | 3Dea Design Studio София - Интериорен дизайн и мебели – 3Dea Design Shop

За Нас

plan_drawing

Нашата компания гледа към интериорния дизайн  през призмата на природата. Работим с най-висококачествени и естествени материали. Често в  проектите ни ще откриете форми заимствани от заобикалящия ни свят, внедряване и съчетаване на естествени материали. За нашите дизайнери е важен не само крайният резултат, а и пътят за достигане до него. 

Material-selection

3DEA е студио, което се занимава с интериорен и продуктов дизайн, проектиране и производство на мебели. Ние сме млад екип. Обединява ни желанието за създаване на качествени идейни продукти, изпълнени с широта на мисълта, професионализъм и точен нюх към желанията на клиента - от скицата до реализацията, от идеята до последния детайл. Ежедневната ни работа като отбор и страстта на всеки един към професията ни вглъбяват, когато работата изисква специфични знания и ни обединяват, когато има планина на пътя ни, която трябва да бъде преместена.

Иван Боров – интериорен дизайнер, проектант, основател на студиото

Той е талантлив, упорит и всеотдаен, а просторните му интереси вече са му позволили да практикува както в България, така и в чужбина.

Иван започва със стипендия в IED Milano. Завършва интериорен дизайн и специализира сценография на събития. След това работи за гигантите Molteni & Co и иноваторите Rimadesio. В работата му можете да разпознаете стила на италианската школа, усещане за детайл и перфекционизъм в изпълнението на идеите.

В България работи от шест години, като през това време доказва колко широк е обхватът му от знания и простора на творческата му мисъл. Иван мисли красиво и функционално, като двете неща са в неразривна връзка в проектите му. Създава 3Dea Design Studio през 2014г.

За себе си казва: „В Италия научих много от виртуозите на молива и туша, от занаятчиите, от предприемачите в дизайна. Всичко това ми показа колко широко е полето на твореца в тази област, колко изкуство може да има в избора на дори една линия и колко важно е да обичаш това което правиш – съставката, която вдъхва истински живот на нещата. В екипа на 3DEA всеки е невероятен професионалист, но заедно сме отбор, способен да преодолее всяко препятствие.”

Теодор Рачев - интериорен дизайнер

Човекът, който може часове да мълчи, вглъбен в работата си. Понякога думите му се събират в шепа, но винаги тежат на мястото си.

Тео е творец в пълния смисъл на думата: възпитаник на Тревненската школа със специалност „Дърворезба” и на Национална Худоествена Академия, специалност „Резба” - магистърска степен. Към днешна дата студент (магистър)  в специалност „Преостранствен дизайн”.

Участник в изложби, художник във филми, Тео създава мост между артистичните си умения и виждания  и интериорния дизайн, като постепенно гради своя авторски почерк. Работата му се вписва отлично в ценностите на 3Dea: създаване на функционална и комфортна среда с уважение към материалите и пространството.

За себе си казва: "Да си интериорен дизайнер днес е съвкупност от много умения, от които най-важното е да не спираш да се развиваш, да търсиш и да се обогатяваш. Вярвам в красотата на естетичната простота и не съм съгласен, че семплата линия не може да интригува. Максимата „малкото е много” важи с пълна сила.
Разнообразната работа и динамична среда правят 3Dеа място, в което всеки се стреми да покаже най-доброто от себе си. Радвам се, че съм част от сплотен екип, в който всеки уважава работата на колегите си."

 

Партньори и сертификати

Диплома от италиански университет Istituto Europeo di Design в Милано - Интериорен дизайн

IED Milano

 


Подкрепяме българския дизайн! Намерете най-актуалната и качествена информация в списание Мебелен Дизайн - от издателство Бисмар. 

Go to top